03
апр

ODRŽANI VUČIJI DANI NA OZRENU – 22.SUSRETI

U organizaciji Lovačkog udruženja „Fazan” Doboj, u subotu 4.marta 2023. godine uspješno je održana 22. Lovno-turistička manifestacija “Vučiji dani na Ozrenu 2023”, na kojoj se okupilo više od 1000 lovaca i ljubitelja prirode iz svih krajeva Republike Srpske i Federacije BiH, ali i zemalja iz okruženja.

U prvom dijelu manifestacije, za sve učesnike je organizovan tradicionalni lov na vuka, dok je u drugom dijelu organizovano druženje uz bogatu trpezu, piće, muziku i tombolu.

Svojim prisustvom manifestaciju su uveličali ministar poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede u Vladi Republike Srpske, Savo Minić, Gradonačelnik Grada Doboja, Boris Jerinić, kao i drugi brojni gosti iz društveno političkog života Grada Doboja i Republike Srpske.

U svom obraćanju, Savo Minić, koji je ujedno i predsjednik Lovačkog saveza Republike Srpske, istakao je zadovoljstvo uspješnom organizaciojom manifestacije, te je istakao značaj lovnog turizma u razvoju sveukupne turističke ponude Republike Srpske.

Najavio da će Vlada Republike Srpske i dalje podržavati razvoj sektora lovstva u Srpskoj.

Zadovoljstvo velikim odzivom učesnika, kao i dobroj disciplini tokom lova, nije krio ni Vedran Božičković, Predsjednik Lovačkog udruženja “Fazan” Doboj, koji se i svom obraćanju zahvalio svim prisutnim gostima na dolasku.

I ovu lovno-turističku manifestaciju podržao je Lovački savez Republike Srpske, zatim Grad Doboj, te Turistička organizacija Grada Doboja.

Za sve učesnike je organizovana bogata tombola sa poluautomatskom puškom kao prvom nagradom.

Iako je odstrel vuka izostao, lovci nisu krili zadovoljstvo odličnom organizacijom manifestacije, te je druženje svih prisutnih trajalo do kasnih večernjih časova.


You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...