30
авг

SVEČANO OTVORENA LOVAČKA KUĆA “VINORGAD” U KOŽUHAMA

 

U Kožuhama 15. aprila otvorena je novoizgrađena lovačka kuća „Vinograd“ koja je smještena na istoimenom proplanku u zaseoku Adari. Lovačka kuća je namjenjena za dnevni boravak i noćni smještaj lovaca koji dolaze u lovište Doboj tačnije lovačku sekciju Kožuhe, kao i svim drugim ljubiteljima čiste prirode.
Smješaj na takav način vrlo je praktičan i daje potpuni osjećaj lova i aktivnosti povezanih sa lovom. Svečanom otvaranju lovačke kuće prisustvovali su mnogobrojni gosti i lovci. Domaćinsku dobrodošlicu u ime lovačke sekcije Kožuhe i u svoje lično ime, svim prisutnim gostima, lovcima i donatorima poželio je predsjedenik istoimene Sekcije, Spasoje Pejić.
– Zahvaljujem se što ste odazvali u ovolikom broji i dali nam podstrek za budući rad. Čast mi je i veliko zadovoljstvo da se zahvalim velikom donatoru kulturno – umjetničkih aktivnosti, sporta i lovstva gradonačelniku Obrenu Petroviću – rekao je Pejić.
– Dragi gosti, prijatelji i lovci zadovoljstvo mi je da vas sve pozdravim. Posebno da se zahvalim generalnom pokrovitelju izgradnje lovačke kuće gospodinu Spasoju Pejiću na pozivu i u ime njega kao predsjednika lovačke Sekcije Kožuhe zahvalim svim vama koji ste se odazvali. Zaista, ovo je veliko narodno veselje. Posebno želim da pozdravim gradonačelinka Petrovića da mu se zahvalim u ime lovačke Sekcije Kožuhe i u ime lovačkog udruženja „Fazan“ Doboj. Moram zaista da kažem da gradonačelnik sve ove godine stoji iza najvećih lovačkih manifestacija koje organizuje lovačko udruženje i drago mi je što prepoznaje naše udruženje građana koje je jedno od najvećih udruženja u Republici Srpskoj. Nadam se da će tako biti i u buduće – istako je Vedran Božičković, potpredsjednik lovačkog saveza Republike Srpske.
Ovo je 33 lovačka kuća u lovištu Doboj, a svakako je za pohvalu danas graditi bilo kakav objekat posebno ovakav koji će krasiti lovni revir Trebavu ali i cijelo lovište Doboj

 

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...